Mar Vicent, va eixir escollida nova presidenta de l’associació

El divendres passat XATEBA –L’Associació per la igualtat i contra la violència de gènere- va celebrar la seua Assemblea anual ordinària. 

Donada la proximitat del 8M, Dia de la Dona treballadora es va debatre sobre la jornada i sobre la manifestació d’aqueix dia, com a punt de confluència de totes les persones que defensen la igualtat de drets entre dones i homes. Així mateix, es va informar del cens actual de l’associació que compta amb prop de 125 persones. 

Es va proposar, seguint els estatuts, la renovació de la Junta directiva que ha presidit Xelo Gomez els últims 2 anys, el mandat dels quals va ser valorat de molt positiu per l’Assemblea. La nova Junta Directiva es va aprovar per unanimitat i estarà integrada per Raquel Alapont, Araceli Caballero, Inmaculada Grimaltos, Teresa Marco, Mónica Pastor i Tina Sanz com a vocals. La secretària serà Tere Espí, la tresorera, Lucía Sinisterra, la vicepresidenta, Xelo Gómez i la presidenta, Mar Vicent. 

XATEBA manté intacte el seu esperit de lluita i reivindicació, i continuarà sent, al costat d’altres, la veu feminista de les dones a Xàtiva, que col·laborarà i donarà suport a les accions que es realitzen des del compromís efectiu i real amb la igualtat, i també interpel·larà i denunciarà la passivitat, incoherència i la manipulació demagògica de la lluita per la igualtat de drets. També s’impulsaran activitats com a xarrada informativa prevista sobre la llei del “Solo sí és sí” que se celebrarà el pròxim dia 24 de març.