L’equip de la marca xativina aplega a la final del Campionat d’Espanya absolut de tercera

L’equip de la marca xativina Argentum Padel, creada per Fabricio Frola i Alberto Llorens, ha aconseguit l’ascens a 2a categoria nacional després d’un intens cap de setmana de pàdel en el Rafa Nadal Sport Center de Manacor.

En el Campionat d’Espanya Absolut de tercera categoria, l’Argentum Pàdel Picassent va avançar sobre el filferro sense arribar a caure fins a aconseguir el seu objectiu. El conjunt llevantí, segon cap de sèrie, va resoldre la complicada estrena davant l’equip A del Reial Club de Polo de Barcelona.

Després, l’esquadra valenciana es va trobar amb el Reial Saragossa Club de Tenis en semifinals. També un triomf en el tie break del tercer set va valer per amarrar l’eliminatòria contra els aragonesos i, amb ella, aconseguir una de les places d’ascens en joc.

Lamentablement, la final davant el Pins Pàdel va ser de clar domini mallorquí que va rubricar la seua esplèndida actuació amb el títol masculí.

L’equip Argentum compta entre les seues files, amb jugadors de renom al pàdel valencià com Matias Nicoletti, J.J. Matea, Christian Ramos, Sergio Icardo, Juanmi Such, o Mario Ortega, a més dels anomenats anteriorment. Aquest equip el completen Pau Sanchis, Esteban Larred, Ezequiel Giordani, Bruno Lòpez, Juli Signes, Edu Vercher i Ivan Cervera; entre els quals trobem als xativins Lluís Cuenca, Carlos Corberán i Alberto Llorens.