Els sol·licitants de les beques poden consultar les bases, així com fer la sol·licitud en la pàgina web de l’Ajuntament

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa per segon any consecutiu les beques pels esportistes locals 2023 que en aquesta edició han vist augmentada la seua quantia en 500 euros respecte al pressupost de l’any passat. 

Aquestes ajudes tenen l’objectiu de potenciar els esportistes de la localitat que per la seua trajectòria i mèrits esportius aconseguits durant la temporada mereixen ser reconeguts, segons ha explicat l’edil d’Esports, Cristina Carbó. 

Com ha remarcat la regidora, el que s’intenta amb aquestes ajudes personals és fer que els esportistes compten amb “un suport que facilitarà que puguen desenvolupar tot el seu potencial esportiu, ja que els ajudarà, en part, a sufragar les despeses corrents derivades de la seua preparació diària i per la seua participació en competicions esportives”. 

Així mateix, tant el reconeixement com l’ajuda econòmica que percebran estaran inspirades en el conjunt de principis d’igualtat, publicitat, objectivitat i transparència en compliment dels propòsits fixats per la Corporació de la utilització dels recursos públics per al desenvolupament i foment de l’esport a l’Alcúdia de Crespins. 

Finalment, els sol·licitants de les beques poden consultar les bases, així com fer la sol·licitud en la pàgina web de l’Ajuntament. Tota la informació es troba al tauler d’anuncis.