El comité de competició ha de decidir si es juga el temps restant o es dóna per finalitzat l’encontre

La tercera i última final de la promoció d’ascens a Tercera Divisió RFEF es va disputar ahir al Camp Murta de Xàtiva, però no del tot. Quan falten pocs segons per a completar el temps afegit de la segona meitat de la pròrroga, l’àrbitre es va veure obligat a suspendre el partit després de xiular una falta que invalidava el gol de l’empat del Buñol i ser empentat per un jugador d’aquest conjunt. Després d’aquest fet, l’àrbitre es va haver de retirar del terreny de joc escortat per la policia. Ara el comité de competició haurà de decidir si s’han de jugar els segons restants o si dóna el partit per finalitzat i, per tant, es confirma la victòria del Castelló B, que anava guanyant el partit per 1-0.

Cal destacar que el duel va estar molt igualat, com la resta de les finals. El Buñol es quedà amb un jugador menys en la segona meitat per l’expulsió de De La Cal, però va ser capaç d’aguantar l’empat inicial fins a la conclusió del temps reglamentari. Ja en la pròrroga, el Castelló es va avançar al marcador i, a partir d’ací, el Buñol es va bolcar per l’empat amb excessiva agressivitat fins a la jugada final.