El públic ha pogut gaudir de representacions infantils, escolars, dansa, circ i comèdia, entre altres

L’aposta de l’Ajuntament de Canals per portar una programació teatral de primer nivell al poble s’ha traduït aquest 2022 en 30 representacions que han congregat un total de 7.000 espectadors i espectadores al Centre Cultural Calixt III. 

Aquesta oferta ha sigut possible gràcies a un important esforç econòmic del consistori i al suport de les institucions autonòmiques i estatals: Ministeri de Cultura amb el programa PLATEA, Conselleria de Cultura, amb el programa CIRCUIT CULTURAL VALENCIÀ i Diputació de Valencià, amb el programa SARC. 

El públic ha pogut gaudir de representacions infantils, escolars, dansa, circ i comèdia, entre altres. La gran afluència és una gran notícia en l’àmbit cultural per a Canals, però també té un impacte directe en l’economia del poble, donada l’afluència d’espectadors d’altres municipis i comarques. 

És per això que des de la regidoria de Cultura ja s’ha preparat la pròxima temporada teatral gener-juny 2023, i els abonaments ja es poden adquirir a agendacanals.com i presencialment a Ca Don José.