El col·lectiu segueix reivindicant la presencialitat total de l’alumnat de 4t ESO i 1r Batxillerat 

L’AMPA de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva ha anunciat la convocatòria d’una nova concentració per protestat contra la semipresencialitat de l’alumnat de 4t ESO i 1r Batxillerat.  La reivindicació està prevista per a divendres 16 d’abril a les 19:00h davant de la porta de l’Ajuntament de Xátiva.

Des del col·lectiu, expliquen que “aquesta situació està causant gravíssims problemes en l’alumnat que no rep la formació adequada en relació amb el currículum que li correspon, està generant profundes diferències entre l’alumnat de centre amb l’alumnat de la resta de centres de Xátiva i entre els propis alumnes que viuen diferents realitats familiars”. 

L’AMPA ha manifestat des de l’inici del curs la seva disconformitat amb la resposta que el centre està donant en aquesta situació, privant al seu alumnat d’aquest dret bàsic. S’ha posat sobre la taula de l’Equip directiu fins a cinc solucions diferents per a solucionar el problema sense obtenir cap resposta satisfactòria, la indignació és màxima. 

A més a més, des de l’AMPA de l’IES Josep de Ribera asseguren que l’Ajuntament de Xátiva ha oferit per al pròxim curs aules prefabricades al Jardí de la Pau per a l’alumnat del Teresa Coloma, mentre estiguen d’obres pel nou centre de salut, i ignora la situació de l’institut i aquesta mateixa solució per al seu alumnat.

D’altra banda, informen de que divendres a la nit dos alumnes particiaparan en el programa “A la Ventura” de la televisió d’À Punt.