L’activitat ha estat promocionada als centres escolars de la ciutat i per participar cal inscriure’s telefonant al 647.273.971

El Museu d’Arqueologia de l’Almodí ha reobert les seues portes aquesta mateixa setmana, després de les obres de millora, de l’eficiència energètica, i de la reparació de l’ascensor de l’edifici.

Per tal d’aprofitar el bon estat de l’edifici, s’ha organitzat un taller gratuït per a xiquetes i xiquets d’entre 7 i 11 anys que tindrà lloc a l’aula taller del museu els dissabtes 1, 8, 15 i 29 de febrer, i 7 de març en horari de 11 del matí a 13 del migdia. En l’activitat es recrearan tres ambients de tres èpoques diferents: ibèrica, romana i musulmana, adequats amb ambientació propia de cada cultura, amb la finalitat de donar a conèixer els utensilis que s’utilitzaven en el passat.

Raquel Caballero, Regidora de Cultura i Turisme de Xàtiva, ha manifestat al respecte que aquest taller familiar servirà per conèixer la història dels nostres avantpassats, una bona manera de celebrar que el nostre museu torna a obrir les seues portes.

L’activitat ha estat promocionada als centres escolars de la ciutat i per participar cal inscriure’s telefonant al 647.273.971.