La campanya de l’equip entrenat per Carles Climent ha sigut pràcticament impecable

La finalització de les competicions comunicada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha confirmat al Ciutat de Xàtiva CFB ALEVÍ A com el millor equip del Campionat Aleví de 2n Any “La Costera” Grup 1.

En el moment de la paralització de la lliga, l’equip xativí es trobava com a líder destacat i a pocs punts de certificar el campionat de lliga de manera matemàtica mancant diverses jornades per al final. Per això, la finalització de les competicions no ha sigut més que un final diferent per a una gran temporada en l’àmbit esportiu de l’ALEVÍ A.

Els registres reeixits en aquest curs són dignes de tot un equip campió: 17 victòries, 1 empat, 0 derrotes, 180 gols a favor, 9 gols en contra i els dos màxims golejadors del grup, a més d’altres dos jugadors entre els deu màxims artillers.

Arnau Sánchez, Pablo Díaz, Lucas Martinez, Víctor Chorques, Joel Sarrió, Álvaro Blach, Jorge Vicedo, Ivaylo Dimov, Íker Fernández, Íker Sabater, Raül Climent i Julen Morillo han conformat un grup dirigit per Carles Climent com primer entrenador i Joan Climent com a segon.

Per si no n’hi hagués prou, l’ALEVÍ A del Ciutat estava classificat per a la fase final de la Copa Federació i es va imposar en la Ricardo Arias Cup, disputada durant l’aturada nadalenca.