En març, s’hi posaren a la venda 1400 bons per a consumir pel doble del seu valor en els més de 40 comerços adscrits a la campanya 

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha venut, en un mes, més del 60% dels bons emesos per a la campanya de suport al comerç local ‘Va de bons!’. Segons ha confirmat el regidor de l’àrea econòmica, Pedro Garcia, “dels bons adquirits, al voltant del 20% ja han sigut consumits en els comerços del municipi la qual cosa demostra que la iniciativa està donant molt bon resultat”.

El passat 18 de març la regidoria va posar en marxa, juntament amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, la segona edició de la campanya de bons al consum amb la venda total de 1400 bons per a consumir pel doble del seu valor en els més de 40 comerços participants i que suposaran una injecció de 40.000 euros per al xicotet comerç del municipi.

Per a Garcia, aquesta segona campanya “ve a reforçar l’aposta del govern actual pel foment del consum en el nostre comerç local, amb una aportació total entre les dues campanyes de 58.000 euros, dels quals, la meitat han estat aportats pels veïns i veïnes i l’altra meitat per fons municipals”.

Per a l’edil si la primera campanya “va suposar una ajuda important per al foment del consum en els nostres comerços”, aquesta segona “ho és encara més si cap, donada l’actual situació de crisi amb l’augment dels preus en els productes de consum”, i ha recordat que en l’actual campanya s’ha augmentat no sols la quantitat total sinó també el valor del bo, ja que, segons el regidor, “hem passat dels 30 euros de l’anterior als 40 euros d’aquesta edició”.

Finalment, Garcia ha informat que la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç a través de l’ADL de l’Ajuntament està disponible per a informar la ciutadania davant qualsevol dubte i ha agraït als comerços participants la seua disponibilitat a l’hora d’informar sobre la campanya.