Aquestes celebracions estaven previstes per als dies 12,13 i 14 de juny

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins vista la situació extraordinària que vivim davant la pandèmia de la Covid-19 ha pres la difícil decisió de suspendre les Festes de Sant Onofre previstes per als dies 12,13 i 14 de juny.

Segons les autoritats sanitàries, el període de transició cap a la normalitat serà lent i progressiu. Acceptant les seues recomanacions i davant la impossibilitat de poder assegurar la celebració d’actes massius, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha vist obligat a prendre una decisió responsable d’acord amb la nova realitat i suspendre les festes del nostre patró.

En aquests moments i tenint en compte els comunicats que ens arriben des de les administracions i els possibles escenaris futurs, ningú pot garantir que en les dates de celebració de les festes es puguen dur a terme actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones com poden ser l’Entrà, la Cremà de la Foguera, la fira, la revetla i els actes religiosos.

El primer cap de setmana de juny ja haurien celebrar-se actes com la Pujada a la Plana i l’Encontre de “bolilleres” que també queden suspesos.

En els passats dies s’han produït distintes reunions telemàtiques i conversacions telefòniques amb tots els representants polítics i eclesiàstics sent tots conscients de la realitat inèdita que estem vivint i acordant unànimement la suspensió de les festes. Així mateix, els diferents col·lectius que participen en la festa han compartit la decisió.