El regidor d’Urbanisme ha confirmat que “la decisió ha sigut difícil, ja que han arribat 30 propostes d’arreu del món amb una gran qualitat”

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha seleccionat els dos artistes que participaran en la V Mostra d’Art Urbà de l’Alcúdia de Crespins (MAUAC 22) i que plasmaran la seua obra en dos murs del municipi al mes de setembre.

Gonzalo Martin Domingo “Taquen” i Pablo Zabala Arana “Zabala”, respectivament, deixaran la seua petjada, a través de les seues propostes artístiques, en el patrimoni de l’Alcúdia de Crespins. Una decisió, la d’aquest any, complicada per al jurat, ja que, com ha subratllat el regidor de l’àrea, Jordi Caparrós, “ha sigut una edició on s’han presentat treballs amb molta qualitat”.

En aquest sentit, Caparrós ha explicat que han arribat propostes de 30 creadores i creadors d’arreu de tot el món, fet que confirma que “la Mostra d’Art Urbà, posada en marxa per aquesta regidoria, ja s’ha consolidat com una cita internacional per a les i els artistes urbans”.

Pel que fa a l’esdeveniment artístic, se celebrarà del 27 de setembre a l’1 d’octubre en dos murs del municipi amb l’objectiu “d’obrir el poble a l’art urbà i canviar-li la mirada en alguns llocs més deteriorats”, segons ha declarat l’edil d’Urbanisme.

Per altra banda, el guanyador rebrà un premi de 1000  euros, i els dos participants comptaran amb allotjament, tot inclòs, així com 200 euros per a material.

Finalment, Caparrós convida a la gent a visitar l’Alcúdia de Crespins i gaudir del museu d’art urbà en què s’ha convertit el municipi gràcies a la MAUAC. Segons el regidor, “paga la pena visitar els nostres carrers i contemplar façanes que són vertaderes obres d’art. Totes elles realitzades per artistes internacionals que han deixat la seua empremta al nostre poble”.