S’ha presentat la campanya de setembre anomenada “Comencem amb bon peu” dins del Programa mensual Endavant amb el Comerç

La Regidoria de Comerç de l’Alcúdia de Crespins, dins del Programa “Endavant amb el Comerç Local” que té com a objectiu fomentar les compres al municipi, ha lliurat els xecs guanyadors de la campanya del mes d’agost, Mes de la Llar, amb el qual s’han repartit un total de 300 euros en 10 xecs de 30 euros per consumir als comerços participants.

Al mateix temps, s’ha presentat la nova campanya del mes de setembre “Comencen amb bon peu”. Aquesta vegada seran 12 comerços locals els participants en el sorteig d’un xec-regal per valor de 30. En aquesta ocasió, igual que en les altres, amb cada compra s’obté una papereta per participar en el sorteig que es realitza a final de mes.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha subratllat que amb aquesta iniciativa de promoció del comerç de proximitat busquem “la reactivació social i econòmica del nostre poble així com la defensa del xicotet comerç davant la situació provocada per la pandèmia”.

L’edil també ha remarcat que el comerç local “necessita un impuls des de l’àmbit corporatiu per tal de reactivar i equilibrar l’economia municipal”, i per aquesta raó ha animat a totes les veïnes i veïns del poble “a fer les seues compres al poble sempre amb prudència, prevenció i precaució davant l’actual situació”.

Finalment, Garcia ha agraït la col·laboració dels comerços adherits a aquest programa, ja que gràcies a ells es “pot fer possible aquesta iniciativa econòmica”.