L’Ajuntament  ha rebut 25.000 euros de la Diputació de València 

El Ple L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de la Diputació de València dins el Pla Reacciona per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis públics. En concret, el consistori rebrà 25.000 euros per a la col·locació de plaques en la Biblioteca Municipal, actualment en remodelació. Amb aquesta nova instal·lació l’Ajuntament preveu rebaixar la dependència energètica municipal, i serà el quart edifici municipal com ja ho són la Casa de la Música, l’Escola d’Adults i el Col·legi la Sénia, que comptarà amb mòduls solars fotovoltaics per a generar l’energia que necessita. 

Per al regidor de Medi Ambient, Jordi Caparrós, aquesta nova subvenció permet que l’Alcúdia de Crespins continue lluitant per reduir els efectes del canvi climàtic, avançar en la transició energètica i fer del municipi un lloc més sostenible. 

En aquest sentit, l’edil ha recordat que també està prevista la col·locació de plaques solars a la Casa de la Cultura, per a la qual han rebut una subvenció de 80.000 euros al 50%. Una vegada finalitzades les obres de remodelació de l’espai cultural i instal·lats els mòduls fotovoltaics, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins haurà invertit en els darrers dos anys 230.000 euros en la millora de l’eficiència energètica dels seus edificis.