La Regidoria de Transparència compta amb una ajuda de 7.800 euros de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació

La Regidoria de Transparència i Modernització de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins posarà en marxa “Impuls”. Un projecte de participació ciutadana i de l’associacionisme comercial que compta amb una subvenció de 7.800 euros de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació.

L’objectiu fonamental és fer evolucionar la participació ciutadana i millorar les dinàmiques d’interacció amb la ciutadania. La voluntat de l’Ajuntament és refermar el dret de la ciutadania d’intervenir en l’aplicació de les polítiques públiques municipals.

El projecte comptarà amb diferents fases. Entre agost i octubre es duran a terme les diverses activitats; una avaluació participativa de la participació ciutadana i de l’associacionisme comercial al municipi, activitats formatives sobre participació i, a més, s’impulsaran diversos instruments de participació.

La dinamització de projecte la portarà a terme l’empresa especialitzada Prosembra Cooperativa i tota la informació actualitzada es publicarà a la web i xarxes socials de l’Ajuntament.