Aquesta subvenció de la Diputació de València es destinarà per a dur a terme una remodelació integral de la plaça de l’Església

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 80.000 euros, de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València a través de la convocatòria REACCIONA 2022, per a la millora del cicle integral de l’aigua destinades a millorar les xarxes d’abastament d’aigua potable i de sanejament. 

En aquest sentit, aquesta subvenció, com ha explicat el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Jordi Caparrós, es destinarà per a dur a terme una remodelació integral de la plaça de l’Església que preveu un canvi del paviment, així com la millora i substitució de les canonades, alhora també està previst la plantació d’arbres que comptarà amb un sistema de regadiu en el qual es reutilitzaran les aigües de la pluja. 

Una actuació que, com ha avançat l’edil, culminarà amb “una remodelació i modernització de tot l’entorn del centre històric alcudià, ja que millorarà significativament el cor urbà del poble on es troba un dels emblemes de la localitat com és l’edifici de l’església”. 

Per a dur endavant l’obra es comptarà amb un pressupost total de 105.000 euros; 80.000 euros de la diputació més 25.000 euros de fons propis. 

Tot açò, com ha subratllat Caparrós, demostra el compromís de l’Ajuntament per fer de l’Alcúdia de Crespins “un espai més saludable per a totes i tots.