Una ajuda que modernitzarà i farà més atractiva l’àrea empresarial, i que a més donarà solucions a les demandes formulades per l’empresariat

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l’Alcúdia de Crespins una subvenció de 197.922 euros per a la millora i modernització del Polígon Industrial El Canari. Una ajuda clau que, per una banda, modernitzarà, potenciarà i farà més atractiva l’àrea empresarial del municipi, i que per l’altra donarà solucions a les demandes formulades per l’empresariat, ja que està previst invertir en accessibilitat, equipament i seguretat.

Davant aquesta notícia, el regidor d’Indústria, Pedro Garcia, ha assenyalat que amb aquesta subvenció de quasi 200.000 euros les actuacions previstes inclouen la creació de “dues noves zones d’aparcament en terreny municipal, la millora i creació de zones verdes i l’execució d’infraestructures viàries i urbanes que faciliten el trànsit de vianants amb la creació de noves voreres i remodelació de les ja existents”.

Segons ha afirmat Garcia, açò suposa “Un impuls per a afavorir la vida econòmica i industrial del municipi perquè beneficia les empreses ja instal·lades, milloren la qualitat de vida dels seus treballadors i treballadores, i també de les persones usuàries del polígon”.

Per la seua part, l’alcalde, Pepe Garrigós, ha subratllat la importància de l’esforç inversor que des de 2017 “s’està realitzant per a situar l’Alcúdia de Crespins i el seu polígon en el lloc que els correspon amb la millora dels accessos, les infraestructures i els serveis perquè continuen sent espais altament competitius i qualificats. Amb aquesta subvenció, sumem 550.000 euros en inversions en el polígon. L’any passat ja es van invertir 350.000 euros per a millorar “les connexions de la xarxa, l’asfaltatge, la il·luminació, la seguretat i la senyalística”.

Finalment, Garrigós ha apuntat que amb aquesta ajuda “comptem amb una línia específica per a la millora de les àrees industrials dels municipis en risc de despoblació i que hem aconseguit gràcies al govern del Botànic”.