Serà una injecció econòmica per a inversió i despesa corrent que financen al 50% la Generalitat Valenciana i la Diputació de València 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rebrà 89.392 euros de la segona aportació del Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València. Aquesta nova aportació econòmica va ser aprovada en el ple de la diputació celebrat el passat 18 de maig i serà una injecció econòmica per a inversió i despesa corrent en el marc d’aquest Fons que financen al 50% la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Aquests 89.392 d’euros reforçaran la inversió i el cobriment de determinades despeses bàsiques en infraestructures i serveis, com ha explicat l’alcalde, Pepe Garrigós, qui ha remarcat que, a través d’aquesta ajuda “es podrà dotar al municipi de recursos econòmics per a invertir, millorar i potenciar l’economia local de manera justa, equilibrada i invertir en projectes pendents o directament cobrir despeses del dia a dia en serveis que són de primera necessitat”.

Finalment, per al regidor d’Hisenda i vicealcalde, Roberto Granero, aquesta ajuda “es tracta d’una segona aportació que ens permetrà encarar el segon semestre amb majors recursos econòmics. El Fons de Cooperació i el compromís municipalista de la Diputació ens garanteix la capacitat per mantenir els actuals serveis i enllestir nous reptes de futur com a poble”.