L’Ajuntament enllesteix una variada programació cultural que es durà a terme amb les mesures de prevenció vigents

La Sala Generalitat de la Biblioteca de l’Alcúdia de Crespins ha acollit la presentació del llibre de les Festes Majors Edició Especial 2021. Tot i que la situació per la COVID-19, per segon any consecutiu, no ha permés programar unes festes tradicionals, el que no s’ha deixat de fer és el llibre. Segons ha explicat la regidora Cultura i Festes, Amparo Albalat, “el llibre forma part de la història del poble”. Albalat també ha remarcat que encara que enguany la situació és millor “tampoc s’han pogut fer les festes que ens agradaria, però sí una xicoteta programació cultural que es farà amb totes les mesures de seguretat vigents”.

Aquesta programació cultural comptarà amb cites teatrals, concerts i espectacles que tindran lloc des del dissabte 4 de setembre i fins al diumenge 12.

A l’acte de presentació del llibre, a més de la regidora de l’àrea, han assistit l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero i la guanyadora del concurs del cartell per a il·lustrar la portada, Teresa Carrillo.

Per la seua banda, l’alcalde, ha manifestat que el llibre de festes “no podia faltar i en aquesta segona edició especial reflectirà, una vegada més, les col·laboracions històriques, literàries i socials de la realitat d’una societat la nostra que, malgrat els inconvenients, continuem construint entre totes i tots” i ha recalcat que l’aposta per editar el llibre de festes “suposa deixar imprés de nou un any diferent, però no per això exempte d’activitat social, cultural i esportiva”.

Finalment, Albalat també ha agraït la col·laboració de totes les persones, associacions i empreses que han fet possible l’elaboració del llibre, que ja es pot adquirir per 10 euros a les papereries Colorí i Baldufa.