L’Ajuntament inverteix 9.000 euros per duplicar l’aportació dels consumidors

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins activarà en les pròximes setmanes una campanya de suport al petit comerç local a través de bons de consum.

La iniciativa, que va ser presentada la setmana passada als comerços pel regidor Pedro Garcia, consisteix en la posada a disposició de la ciutadania de 600 bons, dividits al seu torn en 300 bons a un preu de venda de 10 euros i altres 300 bons a un preu de venda de 20 euros. Aquests bons donaran un valor al seu portador/a del doble del seu preu, és a dir, 20 euros i 40 euros per a l’adquisició de béns i serveis de consum en la xarxa d’establiments adherits i que suposaran una inversió total de 9.000 euros per part de l’Ajuntament. No obstant, cal tindre en compte com ha assenyalat Garcia, que finalment la campanya repercutirà en 18.000 euros en els comerços participants, ja que, per una banda, l’Ajuntament invertirà 9.000 euros, però els usuaris dels bons posen altres 9.000 que pararan al comerç local.

La campanya serà totalment gratuïta per als comerços que ja es poden inscriure. Per la seua banda, cada persona major de 18 anys interessada podrà adquirir fins a un màxim de dos bons per valor de 20 i 40 euros cadascun, havent de pagar la meitat. Serà necessari comprar-los a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es) i podran canviar-se en tots els comerços que s’adherisquen a la campanya.