Per a poder adquirir-los tan sols s’haurà de ser major d’edat i estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins, entrar a la pàgina web habilitada per Caixa Ontinyent descarregar-los i imprimir-los

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, posarà en marxa del 15 de març al 15 de juliol la tercera campanya de bons de consum per a la dinamització del comerç local amb una inversió de 15.000 euros. 

Sota el lema ‘Va de bons!’ l’Ajuntament posarà a la venda un total 1100 bons que es podran adquirir a un preu de compra de 10 i 20 euros canviables pel doble del seu valor en els més de 40 comerços adherits en la campanya i que suposarà una injecció econòmica al teixit comercial de 30.000 euros. 

Per a poder adquirir-los tan sols s’haurà de ser major d’edat i estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins, entrar a la pàgina web habilitada per Caixa Ontinyent descarregar-los i imprimir-los. A més, en la pàgina s’hi troba una relació de tots els comerços participants. 

Per al responsable de la regidoria, Pedro Garcia, encara que la quantitat total invertida ara és una miqueta inferior que l’última campanya, és important que en el pressupost d’aquest any s’assigne una quantitat econòmica per a fomentar el consum local. Segons el regidor, amb aquestes iniciatives “continuem ajudant al nostre veïnat amb una aportació directa de 40 € per persona, coincidint amb dates com el dia del pare, de la mare o les pròximes vacances de Pasqua i festes de Sant Onofre”. 

Finalment, el regidor ha recordat que “l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament està disponible per a informar els ciutadans davant qualsevol dubte i anima a tots a participar”.