L’objectiu és fer brillar el poble al llarg de les pròximes festes nadalenques

Amb l’objectiu d’engalanar el poble al llarg de les pròximes festes nadalenques, des de Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins s’ha posat en marxa el “IV Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer”. La gent que vulga participar haurà de decorar portes, finestres i balcons amb qualsevol dels aspectes representatius d’aquesta festa, tenint en compte els criteris de creativitat de la proposta, l’adequació a la temàtica festiva, els materials utilitzats, la il·luminació i criteris d’igualtat. 

Les propostes més ben valorades aconseguiran un 1r premi d’un xec regal de 150 €, un 2n per valor de 100 € i un 3r per valor de 50 €. A més a més, cadascun dels participants en el “V concurs de balcons i terrasses al carrer” rebrà un detall per part de l’ajuntament que consisteix en una caixa de productes per gaudir de Nadal. 

Per participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podran omplir a l’Ajuntament i a la web municipal la setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre. Les bases del concurs es troben penjades al web. El termini d’exposició dels guarniments s’haurà de mantenir del 6 de desembre fins al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre l’11 i el 17 de desembre i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. 

Així mateix, per a fomentar la decoració entre els comerços també s’ha posat en marxa en el “V Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç local”. Com a novetat enguany hi ha dos premis, un primer premi que consisteix en un lot de pernil més un formatge i un segon premi que consisteix en un pernil. 

Per al regidor de l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç, Luís Santana, l’objectiu final “és dinamitzar les festes i promoure la participació del poble, ajudant a crear un ambient festiu i de germanor durant aquest Nadal, al mateix temps que animem a les nostres veïnes i veïns a realitzar les seues compres de Nadal al municipi, donant suport al comerç local”. 

Finalment, Santana ha destacat que els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins tenen l’oportunitat de votar a través de les xarxes socials els balcons i aparadors dels comerços que més els agrade. Cal tenir en compte que el vot popular suposa un 40% del total de la puntuació. Per tot açò, anima a participar a totes i tots en aquestes festes, acompanyant també als majors per gaudir de la seua companyia.