L’Espai Jove també ha preparat una jornada de misteri i por per a majors de 9 anys amb la Casa Encantada

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha programat una festa infantil de Halloween que tindrà lloc el dia 31 d’octubre a la plaça Jaume I. 

La celebració arrencarà a les 17 hores amb taller de pinta cares, posteriorment, a les 18 hores hi haurà cercavila de disfresses al qual li seguirà, a les 19 hores, una sessió de jocs, animació i discomòbil. Finalment, a les 20 hores arrancarà el sorteig de regals per a les millors disfresses. La inscripció per al concurs de disfresses serà a les 17 hores en la plaça Jaume I i per a obtenir el dorsal participant, els participants hauran d’acudir acompanyats d’una persona adulta.

A més a més, aquesta edició també s’ha posat en marxa el concurs la carabassa de Halloween. Des de la regidoria, que dirigeix Gerard Gimeno, s’anima a la gent del poble a crear i personalitzar la carabassa de Halloween, posar-la a la porta de casa i enviar una fotografia al telèfon 657 29 29 81 per a entrar al concurs i guanyar 50 euros. 

L’Espai Jove també ha preparat una jornada de misteri i por per a majors de 9 anys amb la Casa Encantada. L’Esdeveniment “aterridor” tindrà lloc aquest divendres 28 d’octubre a partir de les 20 hores en la Sala dels Pardalets, en enfront de la Biblioteca.