La regidoria d’Igualtat confirma que aquest any la temàtica dels relats estarà centrada en el tema “El silenci et fa còmplice”

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins vol seguir unint-se a la celebració anual del Dia Internacional de la Dona amb la realització de diverses activitats, entre les quals es troba la convocatòria del Quart Concurs Literari de Relat commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. Un concurs que vol fer valdre el 8 de març com a símbol i referent de la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes.

Segons es recull a les bases, que ja estan publicades a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, les obres han de ser propietat de qui les presenta, originals i inèdites en tota la seua extensió. La temàtica dels relats estarà centrada en el tema “El silenci et fa còmplice” que ha de veure amb la campanya de sensibilització, especialment als i les adolescents, sobre alguns dels comportaments que no s’han de permetre en les relacions sentimentals.

Així mateix, el termini per a la presentació de les obres s’obrirà el dia 8 de març fins al 29 de març. Estan previstos dos premis de 50 € cadascun.

L’acte de lliurament de premis als relats guanyadors tindrà lloc al mes d’abril i ja s’informarà de la data.

Per altra banda, i sent conscient de la situació de crisi sanitària, des de la Regidoria d’Igualtat també s’han programat altres activitats i tallers per als centres educatius del municipi.

Finalment, la Regidoria d’Igualtat, Maite Juan, ha explicat que “des de l’Ajuntament creiem que és una necessitat conscienciar des de ja a les persones joves per a evitar futures conductes de violència de gènere, o en el cas que ja s’estiguen donant, que sàpien actuar i no tinguen objecció a demanar ajuda”.