En total l’Ajuntament rebrà 622.885 euros de l’ens provincial per al període 2022-23 

L’Alcúdia de Crespins rebrà un total de 622.885 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València per al període 2022-23. Segons ha afirmat l’alcalde, Pepe Garrigós, la quantitat més gran de la història per a aquest municipi, que servirà per a millorar les infraestructures municipals i la qualitat de vida dels alcudians i alcudianes”. 

Concretament, l’Ajuntament invertirà 212.000 euros en l’adequació del pati de butaques de la Casa de la Cultura, 307.885 euros en l’adequació i accessibilitat de carrers. A més, 33.000 euros s’adreçaran per a l’adquisició de càmeres de seguretat per al Polígon Industrial ‘el Canari’. Finalment, s’assignaran 70.000 euros per al canvi d’il·luminació al Poliesportiu Municipal (Camp de futbol, pavelló i pistes de tenis) i el canvi d’il·luminació dels carrers avinguda Castilla, carrer de l’esgolador, Urbanització Palleter i Adolfo franco. 

A més, a més, com ha explicat l’alcade, totes les obres es podran fer en aquesta legislatura. Per la seua banda, el vicealcalde, Roberto Granero, ha destacat el compromís municipalista de la Diputació.