Moltes veïnes i veïns s’han queixat de la multitud d’excrements que deixen els propietaris dels gossos en zones de pas i jardins dels parcs

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Alcúdia de Crespins està instal·lant cartells amb el lema ‘Jo no puc recollir-ho, tu sí’ en tots els parcs del municipi per instar la ciutadania que té gossos sobre l’obligació de recollir els seus excrements i complir d’aquesta forma l’ordenança de convivència i civisme municipal. Així, al cartell també s’informa els propietaris que totes aquelles persones que no complisquen les normes rebran una sanció mínima de 150 euros.

L’alcalde del municipi, Pepe Garrigós, ha subratllat que moltes veïnes i veïns “s’han queixat de la gran quantitat d’excrements que deixen els propietaris dels gossos en zones de pas i jardins, malgrat que hi ha papereres per a fer-ho. Per aquest motiu, com ha afirmat Garrigós, s’ha decidit “col·locar aquests cartells amb l’objectiu de fer conscients els propietaris dels gossos de la seua obligació de mantenir nets els nostres parcs.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat que cal fomentar “hàbits cívics per crear un poble en què la convivència siga compatible entre les persones que tenen mascotes i les que no”.