En aquesta segona edició l’àrea de Promoció Econòmica ha invertit més del doble que en la primera edició de dinamització del comerç local

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha finalitzat amb gran èxit la segona campanya de Bons per al consum local “Va de bons”. Una iniciativa de dinamització del comerç del poble que ha suposat la venda de 1.400 bons i una injecció de 40.000 euros en els comerços adherits a la campanya, dels quals la meitat, 20.000 han estat aportats per l’Ajuntament.

Les veïnes i veïns empadronats en el municipi van poder adquirir-los, en línia a través de la plataforma creada per a tal efecte per Caixa Ontinyent, per 10 i 20 euros, però el seu valor final per a consumir en els comerços va ser pel doble del seu valor. El regidor responsable de l’àrea, Pedro García León, es mostra molt satisfet amb la campanya duta a terme durant els mesos de març a juliol, ja que aquesta edició s’ha superat en més del doble els beneficis dels comerços. Segons ha explicat García León, “A la primera campanya duta a terme durant el 2021 vam invertir un total de 18.000 €, en aquesta han estat 40.000 euros, a més dels beneficis per als comerços, les nostres veïnes i veïns també han vist augmentat el seu xec en 80 euros, amb el qual han pogut realitzar les seues compres en els comerços participants”.

Així mateix, l’edil ha recordat que malgrat la finalització de la present campanya i en atenció als veïns i veïnes que encara no han consumit els seus bons, aquests es podran utilitzar fins al pròxim 10 d’agost.

Finalment, ha agraït a Caixa Ontinyent la col·laboració prestada, així com als establiments participants, i als serveis administratius de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins “la seua total implicació perquè aquesta campanya haja estat tot un èxit”.