L’Ajuntament recorda que la inscripció per a participar en el Consell d’Infància i Adolescència de l’Alcúdia de Crespins està oberta

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un projecte d’impuls de la participació i els drets de la infància; el projecte està subvencionat per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. 

El projecte preveu entre altres actuacions, la creació d’un Consell local de la Infància de l’Alcúdia de Crespins i l’elaboració del Pla d’Infància i Adolescència. 

S’ha obert la participació a través de les enquestes que es poden fer mitjançant els enllaços publicats a les xarxes socials del consistori. Totes les persones interessades, veïnes i veïns de l’Alcúdia de Crespins, xiquetes i xiquets i adolescents prioritàriament, així com familiars, poden participar fins al 27 de desembre. S’han convocat diferents sessions participatives. La primera serà el 19 de desembre, a les 17 hores, a la Biblioteca municipal. La segona el 20 de desembre, a les 17 hores, i serà en línia i l’última serà el 28 de desembre, a les 19 hores, en línia. Per a participar o per a més informació, es pot cridar als telèfons 962.241.411 i 653.773.439. També al correu electrònic info@lasembra.com. 

L’Ajuntament recorda que la inscripció per a participar en el Consell d’Infància i Adolescència de l’Alcúdia de Crespins està oberta i es pot fer al formulari publicat a les xarxes socials.