Aquesta segona fase compta amb una subvenció de 131.000 euros de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha començat les obres de la segona fase de reurbanització del carrer Cervantes. Una actuació que preveu la remodelació integral del carrer atenent “a criteris mediambientals, de priorització per als vianants i de millora de la qualitat viària, tal com es va fera la primera fase”, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós. 

L’actuació té com a objectiu transformar aquest cèntric carrer del poble que passarà a ser “semipeatonal, amb preferència per al vianant i més amable i confortable per a la gent del poble”, ha subratllat Caparrós, qui, a més, ha assenyalat que també està prevista la plantació d’arbrat. 

Aquesta segona fase compta amb una subvenció de 131.000 euros de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Així mateix, el regidor ha recordat que aquesta subvenció de la Generalitat se sumen als 120.000 euros de la primera fase, i suposa una inversió de 250.000 euros de l’ens autonòmic per a la millora del carrer. 

Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigos, ha confirmat que “es tractava de millorar no sols els serveis, sinó sobretot la seguretat i l’accessibilitat, així com la plantació d’arbres per a reduir el calfament global”. El primer edil ha reconegut que “es tractava d’una obra molt necessària que suposarà guanyar un nou espai per als vianants, per al veïnat i, en definitiva, per a tota la ciutadania”.