Per a poder adquirir els bons s’haurà de ser major d’edat i estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, ha posat en marxa fins al 15 de juny la quarta campanya de bons de consum per a la dinamització del comerç local. Sota el lema ‘Va de bons!’ i amb una inversió de 12.000 euros, l’Ajuntament posarà a la venda un total 850 bons que es podran adquirir a un preu de compra de 10 i 20 euros canviables pel doble del seu valor en els més de 40 comerços adherits en la campanya i que suposarà una injecció econòmica al teixit comercial de 24.000 euros. 

Per a poder adquirir-los sols s’haurà de ser major d’edat i estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins, entrar a la pàgina web habilitada per Caixa Ontinyent descarregar-los i imprimir-los. A més, en la pàgina s’hi troba una relació dels 29 comerços locals participants. 

El regidor, Luís Santana, s’ha mostrat satisfet amb el fet que en el pressupost 2024 s’haja assignat una important quantitat econòmica pel foment del consum de proximitat i ha assenyalat que amb aquestes iniciatives “continuem ajudant el nostre veïnat amb una aportació directa de 40 € per persona”. 

Finalment, el regidor ha recordat que l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament està disponible per a informar els ciutadans i ciutadanes davant qualsevol dubte, alhora que ha volgut agrair el suport de Caixa Ontinyent, el treball fet pel personal de l’Ajuntament i la disposició dels 29 comerços participants i anima a tota la gent del poble a participar en la campanya.