Al vehicle cedit pel Consorci Provincial de Bombers de València, se l’incorporarà en la part posterior una gàbia de transport d’animals

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha incorporat a la seua flota de vehicles un tot terreny cedit pel Consorci Provincial de Bombers de València i per a l’ús del personal municipal.

El vehicle, que millorarà les condicions de treball del personal municipal, ha estat adquirit a cost zero per part de l’Ajuntament, el qual evita que els funcionaris hagen de desplaçar-se a l’extraradi de la població a realitzar notificacions, citacions o col·laborar amb altres organismes oficials.

La falta de recursos econòmics per part de l’administració local i la falta de personal per a atendre diversos serveis municipals, comporten el fet que des del mateix consistori es porten a cap diferents gestions per a suplir aquestes mancances.

Per això, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana es va cursar la corresponent sol·licitud al Consorci Provincial de Bombers de València, el qual va cedir un tot terreny de la marca Nissan, model Terrano II, a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins.

A aquest vehicle se l’incorporarà una gàbia de transport d’animals en la seua part exterior posterior, per a facilitar la custòdia d’un o diversos animals que es troben solts o abandonats en la via pública, fins que siguen atesos i recollits pels seus titulars o per membres de l’Associació en Defensa Animal – ADA.

L’alcalde de la localitat, Pepe Garrigós, ha remarcat que s’està fent un gran esforç per part de la corporació per a poder dotar de mitjans materials adequats a les diferents àrees de l’Ajuntament.