L’activitat es realitzarà al pati del CEIP La Sénia amb quatre sessions per aquest mes de juliol

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha posat en marxa una sèrie d’activitats per tal d’impulsar la cultura local, entre les que es troba un cicle de cinema d’estiu. Les activitats programades que es realitzaran al pati del centre educatiu La Sènia, oferirà el 10 de juliol la pel·lícula “Bohemian Rhapsody”, mentre que el 24 de juliol es projectarà “Jojo Rabbit”. 

Aquest projecte, comprés en l’Agenda de juliol, també contempla donar suport al talent local, per la qual cosa el 17 de juliol, la Societat Unió Musical oferirà un concert al veïnat de la localitat, mentre que el dia 25, ho farà l’Orquestra Abalsants. 

Segons ha manifestat la regidora de Cultura Amparo Albalat, un dels eixos de la proposta és donar valor a la gent que emprèn iniciatives pel poble i que durant tota la legislatura la gestió ajude a fer visible que, a l’Alcúdia de Crespins, destaquen les propostes culturals. 

L’accés al cinema d’estiu serà gratuït, amb l’únic requisit d’haver recollit les entrades disponibles ja que l’aforament és limitat degut a les mesures de seguretat provocades per la COVID-19.

D’altra banda, el dijous vinent, el consell municipal de cultura durà a terme una reunió per tal d’ajustar l’Agenda 2020, amb l’objectiu d’avivar els carrers de l’Alcúdia de Crespins i donar pes a la cultura a l’abast de tota la localitat. 

La regidora, Amparo Albalat, ha manifestat que aquests actes són els primers d’una programació més ampla qui també a destacat que considera el cinema d’estiu una proposta atractiva per al municipi, que fa molts anys que no projecta pel·lícules.

Al temps, ha anunciat que s’està treballant en diverses activitats culturals i que hi han propostes per a tot el que resta de l’any i que s’aniran desenvolupant en funció de l’evolució de la pandèmia, perquè la seguretat i el benestar de les persones està per davant de tot.