Aquesta setmana ja estarà asfaltada i prompte s’obrirà l’accés en tota la zona amb uns passos elevats per a garantir la mobilitat i seguretat

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins finalitza aquesta setmana, i després de tres mesos, les obres de la nova glorieta ubicada en la intersecció entre els carrers 8 de març, 25 d’abril.

L’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Pepe Garrigós, ha confirmat que aquesta setmana ja estarà asfaltada la nova redona i “prompte obrirem l’accés en tota la zona amb uns passos elevats per a garantir la mobilitat i seguretat de les veïnes i veïns de tot el poble”. Garrigós, ha reiterat que és una satisfacció “per al govern municipal que la redona siga una realitat, ja que comporta el pacíficament del trànsit en un dels punts més importants del poble com són els carrers 8 de març, 25 d’abril, 9 d’octubre i Corts Valencianes”.

A més, a banda de la construcció de la nova intersecció, també s’ha instal·lat un nou sistema de drenatge en el pas inferior de la via entre l’Alcúdia de Crespins i Canals que soluciona les deficiències que presenta en episodis de pluges intenses, i així evitar “les inundacions de la zona quan plou amb força. Amb aquesta infraestructura millorem la qualitat de vida de la gent del poble”, ha dit l’alcalde.

Finalment, Garrigós ha subratllat que amb aquesta millora per al poble s’invertirà un total de 175.000 euros i es posa fi al Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021. “Amb aquest pla hem pogut invertir en edificis i instal·lacions municipals, renovar l’asfaltatge en carrers que ho necessiten, millorar la il·luminació i donar suport als sectors més afectats per la pandèmia”.