Després dels dos anys d’impàs a causa de la pandèmia per als dies 10,11 i 12 de juny s’hi ha organitzat una amplia i variada programació

Les festes patronals de Sant Onofre de l’Alcúdia de Crespins tornen aquest any a la normalitat després dels dos anys d’impàs a causa de la pandèmia i ho fan amb un ampli ventall d’actes culturals i lúdics, on destaca la tradicional Foguera de Sant Onofre, que a hores d’ara enfila la seua recta final per a la seua Cremà, el dia 11 de juny.

Als actes organitzats per la Regidoria de Cultura i Festes al voltant del patró els dies 10,11 i 12 de juny, se suma aquest any la celebració per part de la Regidoria de Promoció Econòmica de la Segona Edició del Mercat d’Ací que es desenvoluparà a la plaça Jaume I.

Per a la regidora de Cultura i Festes, Amparo Albalat, aquesta edició de les festes patronals “és especial, ja que després de dos anys tot el poble tenim moltes ganes de celebrar-les amb normalitat”.

Enguany, a banda de la participació del veïnat del carrer Sant Onofre també ho faran les festeres i festers 2019, així com les falleres i fallers de la falla la Sénia i, com és costum, tota la població està convidada a participar i gaudir de cadascun dels actes que s’han organitzat per a totes les edats. Hi haurà espectacles infantils, la tradicional dansà, la fira d’atraccions en l’accés a la Sénia, orquestra, discomòbil, pólvora i foc.