La Policia Local  instal·larà els aparells en diferents vies on els vehicles circulen a una velocitat excessiva

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha sumat a la campanya de control de velocitat de vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil per controlar la velocitat de circulació dels vehicles i millorar la seguretat viària dins del municipi.

L’objectiu de la campanya és conscienciar als i les conductores de la importància d’ajustar la velocitat al màxim permés de la via i evitar qualsevol tipus d’incidència o accident. Una iniciativa que ha sigut presa, segons ha explicat el regidor de l’àrea, Pepe Garrigós: “A conseqüència de les nombroses queixes veïnals per l’excés de velocitat de vehicles que posen en perill la integritat de les persones i de la seguretat viària, l’Ajuntament ha decidit sumar-se a les campanyes de detecció de velocitat en unes certes vies on es té constància que els vehicles circulen a una velocitat excessiva”.

En aquest sentit, el radar mòbil estarà instal·lat per la Policia Local de forma permanent els dies 15 i 16 de setembre a l’avinguda de Castella, carrer València i accés nou del carrer 25 d’abril cap al palleter amb la finalitat de provar la seua implementació a veure si, així, s’evita l’excés de velocitat dels vehicles.

Finalment, Garrigós ha recordat que la velocitat al nucli urbà està limitada a 30 km/h i que la velocitat màxima permesa a les vies urbanes i travessies queda limitada a 20 km/h als carrers amb una calçada de plataforma única.