Pretén fomentar el consum en els comerços locals mitjançant el sorteig de premis que aquest any han augmentat la seua quantia

Amb el lema ‘Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu’, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins enceta la campanya de suport al comerç local 2022. Una iniciativa amb la qual es pretén animar el veïnat a consumir en els establiments locals i fomentar l’activitat del teixit comercial del poble en aquestes dades tan assenyalades mitjançant el sorteig de premis que aquest any han vist augmentada la seua quantia respecte a les edicions anteriors. 

Pel que fa a la dinàmica de la campanya, per cada compra efectuada en algun dels més dels 100 establiments participants, la clientela rebrà una papereta que haurà d’omplir amb les seues dades i depositar-la en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte. El dia 22 de desembre tindrà lloc el sorteig d’una cistella de Nadal en cadascun dels comerços. 

Per altra banda, el 5 de gener 2023 tindrà lloc a l’Ajuntament un sorteig entre totes les paperetes emplenades als establiments. Els premis són xecs de diferent valor amb un primer premi de 200 euros, un segon de 150 euros i un tercer de 100 euros i, a més a més, 20 xecs regal de 40 euros, tots ells per a consumir en el comerç local. 

Així mateix, des de l’àrea de Promoció Econòmica i per tercer any consecutiu també s’ha posat en marxa el “III Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer”. Les propostes més ben valorades aconseguiran un primer premi d’una estança de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la Comunitat Valenciana. Un segon d’una cistella de Nadal i un tercer d’un pernil. A més a més, cada u dels participants al concurs de balcons rebrà un detall per part de l’Ajuntament que consisteix en una caixa de productes per gaudir a Nadal. 

Finalment, per als comerços també hi ha sorteig, ja que poden participar en el IV Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç local que, com a novetat enguany, tenen dos premis, un primer que consisteix en una estança de cap de setmana a un hotel a la nostra comunitat i un segon que consisteix en un pernil. 

Per participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podran omplir a l’Ajuntament i a la web de l’ajuntament la setmana del 28 de novembre al 3 de desembre. 

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha explicat que l’objectiu final de totes aquestes propostes és “dinamitzar el comerç local en aquestes dades i promoure la participació de la població per a crear un ambient festiu i de germanor en Nadal”.