La regidoria de Cultura i Festes ha agraït als alumnes de l’EPA i al cor Barreja la seua participació per oferir de forma totalment gratuïta un repertori de diferents nadales

L’Alcúdia de Crespins va donar divendres passat la benvinguda a Nadal amb la tradicional encesa de l’arbre de la plaça de l’Ajuntament i de la resta d’enllumenat nadalenc que aquest any adornaran i ompliran de llum els carrers del poble. 

A l’acte no van faltar l’alcalde, Javier Sicluna, la corporació municipal, el jutge de Pau, associacions, festers i festeres de 2024, el Cor de la Rondalla Barreja i el grup d’alumnes de l’Escola d’Adults, acompanyats de Natàlia, psicòloga del centre, així com desenes de veïns i veïnes. Abans de l’encesa, acompanyats per la cercavila Lluna Foc i Circ, la comitiva es va traslladar fins al barri de la Muntanyeta on també es va encendre un altre arbre de Nadal. 

La regidoria de Cultura i Festes ha agraït als alumnes de l’EPA i al cor Barreja la seua participació per oferir de forma totalment gratuïta un repertori de diferents nadales. Finalment, a l’acte es van servir dolços per a acompanyar i celebrar l’arribada de Nadal al poble.