Des de la Regidoria d’Igualtat també s’han programat altres activitats i tallers per als centres educatius del municipi amb motiu de la commemoració d’aquest dia

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins se suma a la celebració anual del 8 de Març amb la convocatòria per quint any consecutiu del Concurs Literari de Relats commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. Un concurs que vol fer valdre el 8 de març com a símbol i referent de la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes.

Segons es recull a les bases, que ja estan publicades a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, les obres han de ser propietat de qui les presenta, originals i inèdites en tota la seua extensió. La temàtica dels relats estarà centrada en el tema “Soc part de la solució”. El termini per a la presentació de les obres serà el 4 de març i estan previstos dos premis de 50 € cadascun. L’acte de lliurament de premis als relats guanyadors tindrà lloc el 8 de Març.

Per altra banda, des de la Regidoria d’Igualtat també s’han programat altres activitats i tallers per als centres educatius del municipi amb motiu de la commemoració d’aquest dia.

Finalment, la Regidoria d’Igualtat, Maite Juan, ha explicat que “des de l’Ajuntament creiem que és una necessitat conscienciar i educar a tota la societat per a evitar conductes de violència de gènere en tots els àmbits de la vida”.