Els nous treballadors formaran part de la Brigada Municipal

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha donat la benvinguda a sis nous treballadors i treballadores que, al llarg dels pròxims tres mesos, formaran part de la Brigada Municipal, desenvolupant amb el grup tasques de manteniment i neteja en el terme del municipi.

Les incorporacions s’han efectuat gràcies al Pla d’Ocupació local de l’Alcúdia de Crespins, que compta amb un pressupost de 40.000 euros, i han sigut seleccionades a través de les bosses d’ocupació municipal integrada per famílies en situació d’exclusió social i s’han tingut en compte, entre d’altres: ingressos de la unitat familiar, situació o risc d’exclusió social, acció positiva a favor de la dona i diversitat funcional, segons ha explicat la regidoria de Serveis Socials, Inma Penadés.

Per la seua banda, Pepe Garrigós, responsable de Personal ha afirmat que durant 3 mesos les noves i nous treballadors municipals “rebran el salari mínim interprofessional en vigor”. A més a més, com ha subratllat, aquest any “és el sisé any que l’equip de govern posa en marxa el Pla d’Ocupació i donar a les persones contractades l’oportunitat de tindre almenys 180 dies de continuació per posteriorment poder rebre subsidis del Sepe”.

Finalment, el regidor d’Ocupació, Pedro Garcia ha afegit que aquestes contractacions “suposen una ajuda molt importat per al nostre ajuntament perquè reforcen els servicis necessaris per al dia a dia de la nostra població, al mateix temps que ha ressaltat “la importància personal i econòmica que suposa per a les veïnes i veïns que han pogut ser contractats”.