L’objectiu de l’enquesta és recollir informació i poder disposar de dades representatives

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha llançat una enquesta amb l’objectiu principal de recollir informació i així poder disposar de dades representatives de l’opinió dels veïns i veïnes del poble sobre el futur Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. L’enquesta es podrà omplir fins al 17 d’octubre a través d’un enllaç web. https://forms.gle/gyZDR3gh7bfx1ctM7

Com ha explicat el regidor de Mobilitat Urbana, Pepe Garrigós, qui prega la màxima col·laboració ciutadana, el que es pretén amb l’enquesta “és identificar les necessitats i deficiències del model de mobilitat actual”, per tal de planificar i programar les actuacions necessàries en totes les àrees que afecten la mobilitat i que es traduirà en una millora de la mobilitat de la ciutadania, amb xarxes de vianants i bicicletes, fomentant els mitjans de transport més sostenibles i aconseguint un increment de la seguretat viària i, per tant, un descens de la sinistralitat, a més d’una disminució de la contaminació, tant ambiental com acústica, derivada del trànsit.

Finalment, Garrigós, també, ha informat que l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 6.000 euros de la Diputació de València per a la redacció del Pla.