Està organitzada per Promoció Econòmica i es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic 

El pròxim cap de setmana de l’11 i 12 de juny, dins de les festes patronals de l’Alcúdia de Crespins dedicades al Sant Onofre, tindrà lloc la segona edició del “Mercat d’Ací” organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç. Es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic.

La fira continua sent fidel al seu lema “maneres sostenibles de guanyar-se les garrofes”, un lema que pretén siga un reconeixement a totes aquelles persones que fan de la terra, de la sostenibilitat i de l’ecologisme la seua manera de vida.

A la fira acudiran xicotets productors, i entre les seues parades podrem trobar xocolates, tèxtil sostenible, melmelades o formatges de la Granja Rinyà, entre d’altres.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro García, aquesta segona edició “vol fer valdre l’Agenda 2030 aprovada per Nacions Unides, amb els seus objectius de Desenvolupament Sostenible, empoderar a les dones i xiquetes, i afrontar la greu emergència climàtica. Per aquest motiu, en aquesta edició el dissabte dia 11 tindrà lloc el contacontes “ecologisme i natura” a càrrec de Rebombori i per al diumenge 12 actuacions del grup Trobadorets amb l’espectacle interactiu Un planeta millor”.

A més i més, en eta edició es comptarà amb una granja interactiva, hi haurà tallers com el de cistelleria de l’Associació d’Amics del Vímet de Vallada, música itinerant a càrrec del Palleter Medieval, exposició d’eines i ludoteca Fem Joc a càrrec de la Farigola Produccions.

Finalment i com a novetat enguany, durant el dissabte es podrà gaudir de la presència de diverses associacions culturals del municipi que podran mostrar els seus treballs.