Una eina que pretenia recollir les propostes juvenils per a incloure-les en la redacció del I Pla de Joventut del poble

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir, la setmana passada, el I Fòrum Jove del municipi. Una eina de debat i proposta juvenil, adreçat a joves de 12 fins a 30 anys, amb la qual es pretenia facilitar la participació de la població més jove a l’hora de decidir i dissenyar polítiques locals per a incloure-les en la redacció del I Pla de Joventut de l’Alcúdia de Crespins. 

Al fòrum, que va estar moderat per la Tècnica de Joventut de l’Ajuntament, van assistir l’alcalde Pepe Garrigós i l’edil de Joventut, Gerard Gimeno, els quals van escoltar i recollir totes les propostes i suggeriments dels i les joves sobre diferents aspectes del seu interés: esports, parcs, jardins, activitats a desenvolupar, entre d’altres. 

Tant per a l’alcalde com per a l’edil aquest tipus d’iniciatives “són una bona ferramenta per a saber la realitat de la joventut, així com la del poble que volen”. A més, com han assenyalat, la xerrada també va servir “per a palpar les inquietuds de la gent jove que va assistir”. 

Aquest fòrum s’emmarca dins d’una sèrie de reunions que tindran lloc amb diversos grups de joves per a recollir el major nombre d’aportacions possibles i definir les línies d’actuació d’una manera plural i participada.