Al migdia es va elaborar una paella gegant i després la festa va continuar amb música amb DJ

El dissabte passat, l’avinguda Cort Valencianes de l’Alcúdia de Crespins va acollir la primera edició del Motorfest, un esdeveniment automobilístic organitzat pel club TramosValencianos amb la col·laboració de les Regidories d’Esports i Promoció Econòmica. 

En la Festa del Motor, en la qual es van exposar cotxes de diferents categories, clàssics, europeus, americans, així com models de compravenda i estands de diferents patrocinadors relacionats amb el món del motor, va acudir un gran nombre de visitants tant del poble com d’altres ciutats pròximes, com ara València, Alacant, Vinaròs, Múrcia, Villena, etc. 

Com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha tingut “una repercussió econòmica directa en els comerços de la nostra població, sobretot, els dedicats a l’hostaleria i pròxims a l’esdeveniment, donada la quantitat d’aficionats que ens van visitar d’altres poblacions i del nostre poble”. 

Però, no sols van gaudir de la festa la gent aficionada al motor, ja que a més a més l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va instal·lar una zona per als més joves amb unflables i un simulador. També, al migdia es va elaborar una paella gegant i després la festa va continuar amb música amb DJ. 

El club TramosValencianos juntament amb l’empresa J.P. Good Cars, instal·lada en el polígon de la localitat, van agrair a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins l’oportunitat de poder dur a terme l’esdeveniment del Motorfest. 

Finalment, la Regidoria d’Esports com de Promoció Econòmica ja està pensant en una segona edició i han agraït a l’organització el treball fet, alhora que han destacat el comportament de la gent, que al costat de la labor de la Policia Local i Protecció Civil, va contribuir a fer que la festa transcorreguera sense incidents.