També s’ha millorat el paviment d’un tram del carrer Vicent Asensi

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha dut a terme, aquesta semana passada, l’asfaltatge de la parcel·la on s’ubica cada any la carpa municipal de les Festes Majors, i a més, també s’ha millorat el paviment d’un tram del carrer Vicent Asensi.

Pel que fa al terreny ubicat a l’avinguda Corts Valencianes, el consistori ha firmat un conveni amb el propietari per així poder asfaltar-lo i tenir-lo en unes condicions òptimes per a celebrar els actes festius que allí es desenvolupen. Segons ha explicat l’edil de l’àrea, Jordi Caparrós, “En els últims anys es produïen pluges i la zona s’inundava, per aquesta raó vam decidir millorar aquest espai. A més, per a la resta de l’any es queda un pàrquing públic per a la gent del poble”.

Pel que fa al nou paviment d’un tram del carrer Vicent Asensi, Caparrós ha assenyalat que “era una urgència poder asfaltar el carrer per les males condicions en què estava i davant les reclamacions del veïnat”.

Aquestes dues actuacions sufragades amb fons de l’Ajuntament han tingut un cost de 40.000 euros i s’han pogut dur endavant gràcies a l’última modificació pressupostària. Finalment, des de l’Ajuntament s’ha avançat que en el proper Pla d’Inversions està prevista la millora del paviment i l’asfaltatge d’altres carrers del municipi.