La quantitat econòmica màxima que cada esportista podrà rebre serà de 500 euros

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins lliurarà per primera vegada beques als esportistes locals, després que en l’últim ple municipal s’aprovara per unanimitat de tots els grups les bases per a la concessió d’aquestes ajudes per a l’any 2022.

Unes ajudes que l’Ajuntament posa en marxa per primera vegada i que tenen la intenció de potenciar a aquells esportistes de la localitat que per la seua trajectòria i mèrits esportius aconseguits durant la temporada mereixen ser reconeguts, segons ha explicat l’edil d’Esports, Gerard Gimeno.

Com ha remarcat el regidor, les beques significaran “un suport que facilitarà que els esportistes puguen desenvolupar tot el seu potencial esportiu, ja que ajudarà a sufragar en part les despeses corrents derivades de la seua preparació diària i per la seua participació en competicions esportives”.

Així mateix, tant el reconeixement com l’ajuda econòmica que percebran estaran inspirades en el conjunt de principis d’igualtat, publicitat, objectivitat i transparència en compliment dels propòsits fixats per la Corporació de la utilització dels recursos públics per al desenvolupament i foment de l’esport a l’Alcúdia de Crespins.

Pel que fa a la quantitat econòmica màxima que cada esportista podrà rebre serà de 500 euros, i els sol·licitants de les beques poden consultar les bases, així com tot el referent a les mateixes en la pàgina web de l’Ajuntament.

Finalment, des de l’àrea d’Esports s’ha confirmat que l’any que ve està previst augmentar el pressupost municipal per a aquestes ajudes.