El consistori disposa de 106.628 euros dintre d’aquest pla

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha aprovat les primeres 23 sol·licituds de concessió de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir per un import de 47.600 euros. Així mateix, i a falta de què alguns usuaris solucionen, en un termini de deu dies, alguna deficiència en la documentació està previst que al voltant d’una trentena de persones autònomes i microempreses del poble afectades per la pandèmia es beneficien d’aquestes ajudes.

Pel que fa a l’import total de les ajudes, a l’Alcúdia de Crespins li correspon una dotació de 106.628 euros, per aquesta raó, i com han avançat des de l’Ajuntament, després d’abonar la primera quantitat en els pròxims dies es repartirà el romanent entre tots els beneficiaris de les ajudes parèntesi.

Segons l’alcalde, Roberto Granero, “amb aquesta primera resolució iniciem el pagament de les ajudes fent efectiu el nostre compromís amb els comerços, autònoms i microempreses més afectats per la pandèmia i per altra banda materialitzem el suport de l’Ajuntament amb els sectors més colpejats per la situació de crisi que patim.”

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Pedro Garcia, ha assenyalat que “som conscients que aquestes ajudes no són del tot suficients, per aquest motiu continuem amb més mesures com és el fet que aquest any tampoc es cobrarà la taxa d’ocupació de via tant de les terrasses dels bars com dels llocs del mercat. A més a més, s’està treballant per portar endavant com més prompte millor la campanya de suport al comerç local mitjançant els bons pel consum.”

Cal recordar que les ajudes del Pla Resisitir van dirigides a persones autònomes i empreses amb un màxim de 10 treballadors dedicades a l’hostaleria i restauració, a activitats turístiques o a activitats culturals i recreatives. Els beneficiaris podran obtenir 2.000 euros, a més d’una quantitat de 200 euros per cada persona treballadora a l’empresa.