La marxa tindrà eixida des de la plaça Jaume I a les 10 hores

El diumenge 2 d’octubre, l’Alcúdia de Crespins tornarà a acollir una nova edició de la RunCàncer, una marxa solidària que té per objecte recaptar fons per a la investigació contra aquesta malaltia i, al mateix temps, animar a la ciutadania a dur a terme una activitat saludable. 

L’eixida per a aquesta jornada esportiva i solidària, organitzada per AECC de València i la Junta Local Contra el Càncer, serà a les 10 hores des de la plaça Jaume I i es farà un recorregut de 4 quilòmetres pel poble. 

La presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Marga Torres, ha explicat que “tota persona interessada a col·laborar en aquesta iniciativa, pot comprar la seua samarreta al preu de 6 euros; el dorsal, a 4 euros; o el lot, a 10 euros. Tot el que es recapte gràcies a la venda dels dorsals, es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer”. Les compres com ha recordat la presidenta es poden fer en: Tenda de moda Julio Cabrera, Papereria Baldufa, Papereria Colorí, a l’Escola d’Adults i els dimecres a la taula instal·lada al mercat per la Junta Local Contra el Càncer. 

Des de l’Ajuntament animen a totes i tots els veïns i veïnes del poble a participar i demostrar, una vegada més, que “L’Alcúdia de Crespins és un poble compromés i solidari”.