En aquesta edició s’espera més afluència de criadors i públic i s’ha augmentat el jurat per a l’esdeveniment amb experts d’Anglaterra, Holanda i Espanya

Després de l’èxit de l’any passat, el Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia de Crespins tornarà a acollir el pròxim dia 3 de desembre el II Concurs Internacional de Criadors Gloster de la Comunitat Valenciana. Un concurs, patrocinat per la Regidoria d’Esports, que reunirà al municipi, per segon any consecutiu, a centenars de pardalets d’aquesta raça de canari anglés i en el qual s’elegirà al millor canari gloster per la seua bellesa i elegància. 

En aquest sentit, el president del Gloster Club de la Comunitat Valenciana, Francisco Cortés Catalán, ha explicat que la primera edició “va ser un èxit de participació en la qual van assistir un total de 744 exemplars i ens vam reunir un total de 73 criadors de la raça”, per aquest motiu, Cortés s’enorgulleix de poder realitzar el segon monogràfic internacional sobre el canari GlosterFancy el pròxim desembre en terres valencianes. 

En aquesta edició s’espera més afluència de criadors i públic i s’ha augmentat el jurat per a l’esdeveniment amb experts d’Anglaterra, Holanda i Espanya, tal com ha confirmat el president. 

Cortés també ha volgut agrair al regidor d’Esports, Gerard Borja, i al “magnífic” Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins “tot el suport dut a terme i les facilitats per al desenvolupament del concurs”. 

El regidor, Gerard Gimeno, ha afirmat que “estem encantats que un campionat tan important per als amants d’aquesta modalitat d’aus es torne a celebrar al nostre poble, ja que demostra el nostre compromís amb tota mena d’esports”. 

Finalment, des de l’Ajuntament s’anima a visitar un concurs diferent i bonic de veure i escoltar.