Mai Castells se cita també amb l’entrenador del Club de natació La Costera

Aquesta setmana, l’alcaldessa de Canals ha tingut diverses reunions importants en matèria esportiva. D’una banda, Mai Castells ha conversat amb les representants de l’Associació d’Aeròbic de Canals. Aquestes han transmés a l’equip de govern la situació que els ha sorgit a l’hora de reprendre les activitats que duien a terme i que, a conseqüència de les restriccions de la normativa COVID-19, han estat alterades.

Les representants de l’associació han traslladat les explicacions a l’alcaldessa del motiu que els impedeix donar el servei que tants anys han estat a la població de Canals i la sol·licitud, que les i els usuaris de l’activitat se’ls ha transmés, de tractar de donar una solució.

D’altra banda, Mai Castells i el tècnic d’esports Alberto Vidal es van citar amb l’entrenador del Club de natació La Costera, Víctor Cabanes.

A la reunió es va abordar i valorar tot el referent a la gestió que s’han fet dels cursets municipals de natació aquest estiu, que fora d’aquest període, s’encarregarà de nou la Regidoria d’Esports.

Així mateix, es va concretar que, a partir del 13 de setembre, la piscina municipal coberta quedarà oberta per a la pràctica lliure de natació. Al llarg d’aquesta primera quinzena de setembre es detallarà l’oferta municipal de classes de natació que començaran a partir del mes d’octubre. També es va acordar que els nadadors més menuts del club de natació tornen a entrenar, aquest curs, a la piscina coberta del Poliesportiu Municipal.

En breu es publicarà la data per a les renovacions i inscripcions, tant en les xarxes socials com en els principals canals de comunicació de l’Ajuntament de Canals. Caldrà respectar l’aforament i les pautes establides per la normativa COVID-19.