Aquesta edició compta amb 25 participants d’entre 15 i 17 anys, procedents de distints punts del país

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el director de l’IVAJ, Jesús Martí, van visitar ahir de matí el camp de voluntariat mediambiental «La Costa del Castell», que s’està celebrant a la capital de la Costera entre el 4 i el 17 de juliol.

Aquest camp de voluntariat compta en aquesta edició amb 25 participants i està destinat a joves d’entre 15 i 17 anys amb l’objectiu d’adequar i condicionar la Costa del Castell de Xàtiva atenent la importància de conservació del patrimoni històric i natural del municipi, generant al mateix temps un impacte formatiu i educatiu a través de la conscienciació, reconstrucció i sensibilització mediambiental.

En aquesta fase s’està treballant en el tram entre la Nevera i la Cova de les Gotetes, per tal d’adequar i facilitar el pas als vianants pel camí que uneix Sant Feliu amb la Cova dels Lleons.

Els joves que participen d’aquest camp de voluntariat procedeixen de tots els racons del país, com ara Palència, Navarra, Alacant, Cantàbria, Andalusia, Aragó, Catalunya o Madrid entre altres. Els treballs es realitzen durant les jornades matinals i les vesprades estan dedicades a l’esplai i l’oci, amb la realització de diferents activitats a la localitat i amb excursions a altres punts d’interés.