Al plenari de passat dissabte també s’aprovaren dues mocions i diversos punts destacats

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, anunciava al plenari celebrat passat dissabte que la Casa de les Dones albergarà en els propers mesos un Centre Rural de la Dona, que estarà obert de dilluns a dissabte de 09.00h del matí a 21.00h de la nit i que comptarà  amb més d’una desena de professionals.

Segons declarava l’alcalde de la ciutat,aquest servei donarà suport no sols al municipi de Xàtiva sinó també als altres municipis de la Costera i de comarques veïnes com la Ribera, la Canal o la Vall d’Albaida”, al temps que assegurava que eixe compromís del govern municipal amb el recolzament del govern autonòmic, demostra que Xàtiva és un exemple en quant a polítiques d’igualtat, ja que sempre hi ha un consens entre els diferents grups polítics.

Altre dels punts aprovats en el plenari municipal va estar, la reorganització de recursos humans, amb la modificació puntual de la relació de llocs de treball, el qual ha eixit avant amb els vots a favor del PSPV-PSOE i Ciutadans i els vots en contra de Xàtiva Unida i del Partit Popular.

També s’aprovaren dues mocions. Una d’elles conjunta presentada pel Partit Popular, Ciutadans i PSPV-PSOE per a la millora del ferrocarril i rodalies, que ha estat aprovada per unanimitat, mentre que altra presentada per Xàtiva Unida respecte a la reposició de l’espai de Patrocini Camús ha estat aprovada amb una esmena.

A més s’aprovaren altres punts de l’ordre del dia com, el canvi de nom del carrer Prolongació Blasco Soto per “Carrer del Molí Perico”, així com la modificació de membres de les Associacions Fent Camí i Stepv al Consell de les Dones i la permuta de dos representants municipals en els Consells Escolars dels centres 2019-2023.